Καλώς ήρθες στην ΕΕΔX!

Τα στοιχεία μου

Αν θέλετε να δείτε ή να επεξεργαστείτε τα στοιχεία σας Πατήστε εδώ »

Υλικό Σεμιναρίων

Για να δείτε υλικό από προηγούμενα σεμινάρια! Πατήστε εδώ »

Forum

Για να περιηγηθείτε απεριόριστα στις συζητήσεις μας Πατήστε εδώ »

Σύνδεση Ιατρού

Ξεχάσατε το password?

Δεν είσαι μέλος ακόμα?

Για να έχεις πρόσβαση στο υλικό σεμιναρίων (videos κ.α.), σε forum συζητήσεων, ειδήσεις και σε πολλά άλλα, γίνε μέλος τώρα της hsds.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210 7751236 ή στο email: info@hsds.gr.

 
 Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής 1991  
 Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής 1991
 
 
Κεντρική Σελίδα Κεντρική Σελίδα
 
  Προσεχή Σεμινάρια
57ο Σεμινάριο
περισσότερα...
Προηγούμενα σεμινάρια -->  
  Προσεχή Συνέδρια
Προηγούμενα συνέδρια -->  
  Νέα - Δραστηριότητες
Η ΕΕΔΧ στο Facebook
περισσότερα...
νέο Δ.Σ. για τη διετία 2015-2016
περισσότερα ...
Σχετικά με το περιοδικό 'Dermatologic Surgery'
περισσότερα...
Πρόσβαση στην ιστοσελίδα
περισσότερα...
Προηγούμενες δραστηριότητες -->  
Forum για μέλη!
Δείτε online αποστπάσματα από σεμινάρια
Dermatologic Surgery
Ελληνική Δερματοχειρουργική
Που βρίσκομαι: Αρχική σελίδα > Αναζήτηση ιατρού
Αναζήτηση Ιατρού - Όροι χρήσης
Η βάση δεδομένων «Αναζήτηση Ιατρού» δημοσιεύεται από την Ελληνική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής (ΕΕΔΧ) για ενημερωτικούς σκοπούς και μόνον, για να παρέχει στο κοινό ευκολία πρόσβασης σε πληροφορίες για ιατρούς που είναι τακτικά μέλη* της. Η ΕΕΔΧ ζητά από κάθε χρήστη που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει την βάση δεδομένων «Αναζήτηση Ιατρού» να συμφωνήσει στους κάτωθι αναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις, ειδικότερα οι χρήστες συμφωνούν ότι:

1. Η βάση δεδομένων «Αναζήτηση Ιατρού» αποτελεί ιδιοκτησία της ΕΕΔΧ, ή χρησιμοποιείται από την ΕΕΔΧ με άδεια, και προστατεύεται από τους νόμους για τα πνευματικά δικαιώματα. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες της βάσης δεδομένων μόνον για προσωπικούς μη εμπορικούς σκοπούς.

2. Τα ονόματα, οι διευθύνσεις και τα άλλα δεδομένα στην «Αναζήτηση Ιατρού» έχουν συμπληρωθεί από πληροφορίες που παρείχαν οι συγκεκριμένοι ιατροί στην ΕΕΔΧ και περιλαμβάνονται σε αυτήν μόνον για να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να εντοπίσουν μέλη της ΕΕΔΧ που παρέχουν υπηρεσίες σε συγκεκριμένες πόλεις-περιοχές. Η ΕΕΔΧ ενημερώνει συχνά την βάση δεδομένων «Αναζήτηση Ιατρού», δεν φέρει καμία ευθύνη για την σωστή ή λανθασμένη χρήση της παρεχόμενης πληροφορίας, δεν παρέχει επίσης καμία εγγύηση ότι αυτή η πληροφορία είναι αληθής, επαρκής και πλήρης. Εκτός αν αναφέρεται ειδικά σε άλλο σημείο η ΕΕΔΧ δεν εγκρίνει, δεν συνιστά και δεν πιστοποιεί συγκεκριμένο άτομο, παροχή, ή οργανισμό που περιλαμβάνεται στην βάση δεδομένων «Αναζήτηση Ιατρού» και αυτή η πληροφορία δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται με κανένα τρόπο που να υποδεικνύει αποδοχή ή και πιστοποίηση.

3. Η βάση δεδομένων «Αναζήτηση Ιατρού» αλλά και η ιστοσελίδα της ΕΕΔΧ δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για παράνομες δραστηριότητες.

4. Οι χρήστες πρέπει να σέβονται την ασφάλεια της βάσης δεδομένων «Αναζήτηση Ιατρού» και δεν πρέπει να προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε περιοχές ιδιωτικές της ΕΕΔΧ ή άλλων χρηστών.

Η ΕΕΔΧ μπορεί να τροποποιεί και να αλλάζει τους όρους χρήσης όπως αυτή θέλει για το καλό της ΕΕΔΧ.

Αν υπάρχουν ερωτήσεις για την συμφωνία χρήσης επικοινωνήστε μαζί μας.*Τακτικό μέλος της Εταιρείας μπορεί να γίνει κάθε Έλληνας ή αλλοδαπός ιατρός Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, που ασκεί νόμιμα στην Ελλάδα την Ειδικότητα της Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας, καθώς και κάθε Έλληνας, που ασκεί νόμιμα την ίδια ειδικότητα στην Κύπρο. Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι η πραγματική του έφεση και το ενδιαφέρον για τη Δερματοχειρουργική και να έχει παρακολουθήσει τουλάχιστον τρείς συνεδριακές εκδηλώσεις της Εταιρείας ή και ομοειδών Εταιρειών του εξωτερικού. Τα υποψήφια μέλη υποβάλλουν αίτηση εγγραφής προϋπογραμμένη από δύο (2) Τακτικά μέλη. Μετά από επεξεργασία των αιτήσεων το Δ.Σ. εισηγείται στις Γενικές Συνελεύσεις (Τακτικές- Έκτακτες ή Επιστημονικού περιεχομένου) την αποδοχή των αιτήσεων εκείνων, που πληρούν τις προϋποθέσεις. Η επαρκής εκπαίδευση στη Δερματοχειρουργική, θα πιστοποιείται από ειδικά Πτυχία-Πιστοποιητικά-Βεβαιώσεις κλπ., και θα αξιολογούνται από το Δ.Σ. της Εταιρείας. Για το σκοπό αυτό το υποψήφιο μέλος συμπληρώνει την έντυπη αίτηση της Εταιρείας και την υποβάλλει μαζί με τα σχετικά έγγραφα (βιογραφικό σημείωμα, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις, πτυχία) στη Γραμματεία της Εταιρείας. Την αίτηση συνυπογράφουν 2 εν ενεργεία Τακτικά μέλη της. Μετά την έγκρισή της, ακολουθεί από το Δ.Σ. η ανακήρυξη του μέλους ως Τακτικού. Εάν δεν δοθεί η έγκριση από το Δ.Σ. μπορεί ο υποψήφιος να επανέλθει με νέα αίτησή του, αφού έχει φροντίσει να αρθούν τα κωλύματα που θα αναφέρει στην απορριπτική του απόφαση, τεκμηριωμένα, το Δ.Σ.

 
Προηγούνεμη σελίδα Προηγούμενη σελίδα
 
 
 
Όροι χρήσης | Copyright © 2009-17 Created by Sheismartha Studios